RENT A CAR

Rent a Car

Zašto odabrati Automehanika rent a car

Naš cilj je biti izbor broj jedan kod domaćih i stranih korisnika na način da nudimo kvalitetnu, pouzdanu, fleksibilnu i transparentnu uslugu bez skrivenih troškova. U mogućnosti smo ponuditi usluge i vozila koja mogu udovoljiti svim zahtjevima i uklopiti se u financijske mogućnosti svakog klijenta.

Ponude za mjesečni najam

Usluga mjesečnog tj. dugoročnog najma u AUTOMEHANIKA rent a caru, za sve pravne ili fizičke osobe, skrojena je kako bi vam personaliziranom uslugom olakšali poslovanje i upravljanje voznim parkom.

Fleksibilnost u poslovanju koju nudi mjesečni rent a car ili dugoročni rent a car, postaje imperativ za većinu modernih kompanija. Posebno želimo istaknuti prednost preuzimanja svih financijskih rizika, koji su u slučaju leasinga na vašoj kompaniji.

Mjesečni ili višemjesečni rent a car omogućava minimalne i precizno planirane mjesečne troškove, a definira se mjesečnim trajanjem najma i ugovorenom kilometražom. Mi podržavamo trend „rent don’t own“  jer našim korporativnim i privatnim klijentima smanjujemo kreditne obveze i nudimo fleksibilnost korištenja vozila.

Siguran najam u doba korone

AUTOMEHANIKA rent a caru, zdravlje naših klijenata i zasposlenika uvijek je na prvom mjestu. Sukladno informacijama i uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Ministarstva zdravstva, poduzeli smo sve preporučene mjere prevencije širenja koronavirusa kako bismo Vam omogućili siguran najam. Više o poduzetim mjerama pročitajte niže.

Mjere zaštite od zaraze djelatnika i klijenata u AUTOMEHANIKA rent a caru:

  • Vozila se prije svakog najma temeljito čiste i dezinficiraju.
  • Prilikom stajanja u redu, obavezno je održavanje razmaka od najmanje 1,5m udaljenosti
  • Ograničen je broj ljudi koji istovremeno mogu boraviti u prostoru poslovnice.
  • Preporuka je korištenje kartica umjesto gotovine kao sredstvo plaćanja.